Odeta Cristinela Nestor a fost inlocuita din functia de presedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Ponturi-Bune.ro citat de Ziare.com anunta ca aceasta decizie a fost luata de premierul Sorin Grindeanu, care l-a numit in locul ei pe Dan Iliovici.

Acesta este fostul director executiv al asociatiei ROMBET, din care fac parte agentii precum Betano, Superbet, Armin Bet, Winner, Bet Cafe Arena, GSbet, Get's Bet, Fortuna, Smart Bet sau Go Bet.

Odeta Cristinela Nestor a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a revolutionat piata pariurilor online din Romania. In mandatul sau a fost introdus un nou sistem de licentiere a agentiilor online, iar unele dintre ele, printre care si Bet365, au fost interzise in tara noastra.

Multi romani au continuat insa sa joace, iar unii dintre ei au fost amendati. Odeta Cristinela Nestor a devenit astfel inamicul numarul 1 al pariorilor din tara noastra, multi dintre ei adresandu-se in instantelor pentru a anula amenzile.

Totodata, Sorin Grindeanu l-a numit pe Valentin Korman in functia de vicepresedinte al ONJN, cu rang de subsecretar de stat al ONJN. Korman a fost consilierul lui Grindeanu la Consiliul Judetean Timis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.