Intrebat ce parere are despre decizia data, miercuri, in cazul lui Klaus Iohannis (n.r Familia Iohannis a pierdut definitiv una din casele pe care le detine in Sibiu), presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a compatimit pe presedinte.

"Nu este o situatie tocmai placuta pentru presedinte. Eu sunt ingrijorat de altceva. Ce face acea banca care are sediul in acea casa? Ramane pe drumuri? Asta ma intereseaza, pentru mediul de afaceri", a spus Dragnea, la conferinta de presa sustinuta dupa CEx.

Magistratii Curtii de Apel Pitesti s-au pronuntat, astazi, in dosarul privind casa familiei Iohannis din Sibiu, pierduta definitiv in urma procesului de la Curtea de Apel Brasov. Familia presedintelui a formulat o contestatie in anulare impotriva acestei decizii, insa instanta a respins-o. Astfel, familia Iohannis pierde definitiv una din casele pe care le detine in Sibiu

In plus, cei doi trebuie sa achite cheltuieli de judecata catre mai multi dintre intimatii din proces.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.