Taxa pe stalp si supraacciza pe combustibil au fost eliminate de la 1 ianuarie. In plus, TVA-ul scade la 19%. Fostul premier, Victor Ponta, este de parere ca guvernul pe care l-a condus ar fi putut face chiar mai mult daca presedintele Klaus Iohannis nu si-ar fi dorit ''Guvernul Sau'', scrie jurnalul.ro.

"Toate angajamentele importante asumate in fata romanilor si a Parlamentului de catre Guvernul USL in 2012 au fost indeplinite: salarii si pensii, taxe si impozite, fonduri europene , investitii locale, etc!

Nu stiu in istoria Romaniei (si a tarilor democratice) cate Guverne au indeplinit 100% Programul asumat - dar sunt mandru ca cel din care am facut parte in 2012-2015 a reusit acest lucru!

Daca dl Klaus Iohannis ar mai fi avut rabdare ( si bun simt politic) probabil ca in 2016 reuseam sa facem chiar mai mult! Asa insa , folosindu-se de moartea unor oameni nevinovati , a avut 1 an 'Guvernul Sau'! Si romanii vazand de ce sunt in stare a votat in 11 Decembrie din nou pentru PSD - ALDE !!! Ghinion pt Dl Iohannis- noroc pt Romania!", a scris social-democratul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.