Premierul Dacian Ciolos a afirmat ca in timpul intalnirii cu presedintele Petro Porosenko a "simtit foarte clar" dorinta Ucrainei de a continua eforturile de conectare energetica cu retelele romanesti de gaze si electricitate, dar este nevoie ca sa se implice in proiect companiile romanesti.
"Am avut zilele trecute o intalnire cu presedintele Porosenko si cu cativa ministri si am inteles si simtit foarte clar dorinta Ucrainei de a continua eforturile de conectare energetica cu reteaua romaneasca atat pentru gaze, cat si pentru electricitate si exista din acest punct de vedere o dorinta bilaterala de a cauta resurse pentru a realiza aceasta conectare, stimuland si companiile romanesti de electricitate sa se implice in acest proiect", a anuntat premierul, marti, in discursul sustinut la o conferinta pe teme energetice.

Saptamana trecuta, Petro Porosenko a facut o vizita oficiala la Bucuresti, avand intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Dacian Ciolos., precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.