Premierul Victor Ponta sustine ca a fost multumit de activitatea lui Varujan Vosganian ca ministru al Economiei, dupa ce acesta, ca ministru demisionar, a declarat ca premierul nu s-a simtit niciodata bine cu el in preajma.

"Sincer, eu am fost multumit de activitatea tuturor ministrilor, inclusiv de a lui Vosganian, si ma simt foarte bine cu toti ministrii. Sunt echipa pe care eu o conduc si, pentru mine, atmosfera in Guvern e foarte importanta", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Ministrul demisionar al Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta nu s-a simtit niciodata bine cu el in preajma si ca demisia lui "rezolva si alte probleme".

Vosganian si-a anuntat luni demisia din functia de ministru. El a facut acest anunt dupa ce a iesit din cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o sedinta a liderilor PNL la care au participat si premierul Victor Ponta si liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.

Demisia a venit la scurt timp dupa votul dat in Senat de respingere a solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Vosganian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.