Elena Udrea a depus o contestatie solicitand renumararea voturilor exprimate de delegatii la Conventia Nationala a PDL pentru alegerea presedintelui partidului, relateaza MEDIAFAX.

Presedintele Comisiei de organizare a Conventiei Nationale a PDL, Ioan Balan, a anuntat in fata delegatilor ca un lider de motiune a depus o contestatie, aratand ca aceasta va fi solutionata in cel mai scurt timp.

Elena Udrea a sustinut, sambata, ca Vasile Blaga a fost declarat castigator doar cu 44 de voturi in plus, ca trebuie solutionata contestatia ei si sa se organizeze un tur doi al alegerilor, apreciind ca ea l-ar invinge pe Vasile Blaga in turul doi. Ea a spus ca la inceputul procesului de vot au fost anuntati 4359 de votanti si au votat 4632.

"Adica chiar diferenta care-l face pe Vasile Blaga castigator. O sa discut cu cei de la comisie, vom merge in Modrogan si vom vedea cum solutionam, diferenta intre mine si Blaga este foarte mica. (...) Evident lucrurile nu pot ramane asa. Daca diferenta este doar de 44 de voturi, sa facem turul doi. Vasile Blaga a fost declarat castigator doar cu 44 de voturi in plus, trebuie sa se intre in turul doi"", a spus Elena Udrea ziaristilor, fiind sustinuta de Cristian Preda si Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.