Social 7 Martie 2008 12:33
Parintii unei fetite de sase ani de la o gradinita din Craiova au depus o plangere impotriva unei profesoare de balet pe care o acuza ca a batut-o pe micuta in timpul cursurilor, provocandu-i un traumatism cranio-facial si mai multe leziuni la nas, transmite NewsIn.
„Minora, in varsta de 6 ani, din Craiova, a fost lovita cu un papuc peste fata si a suferit mai multe leziuni la nivelul piramidei nazale si un traumatism cranian facial acut. Parintii fetitei au depus ieri, (6 martie -n.r) o plangere impotriva profesoarei, care este cercetata acum pentru lovire si rele tratamente aplicate minorului“, a declarat ofiterul de relatii publice al IPJ Dolj, subcomisar Stanca Giuca.

Fetita, care invata la Gradinita nr.52, a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, dar nu a necesitat internare, iar acum este acasa, sub supravegherea parintilor. In functie de numarul de zile ingrijiri medicale pe care le necesita copilul, profesoarei i se poate schimba incadrarea din loviri in vatamare corporala.
Urmeaza ca parintii sa mearga la Insitutul de Medicina Legala Craiova pentru obtinerea certificatului medico-legal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.