Social 24 August 2007 15:10
Reportajul din Tibet, filmat de cameramanul Pro TV, Sergiu Matei, a fost nominalizat la Premiile Emmy. stirile Pro TV vor concura astfel luna viitoare la categoria News alaturi de alte trei materiale din Brazilia, Filipine si Marea Britanie.
Reportajul Tibetani la granita chineza a fost realizat in septembrie anul trecut de cameramanul Sergiu Matei in timp ce se afla intr-o expeditie in Himalaya. El a susprins un granicer chinez care deschidea focul asupra unui grup de pelerini tibetani.

Imaginile susprinse de Sergiu Matei au facut inconjurul lumii, fiind preluate de marile televiziuni de stiri, precum CNN, dar si de publicatiile The New York Times, International Herald Tribune, Le Monde sau Le Figaro. Chiar si actorul Richard Gere a fost impresionat de imagini si a hotarat sa faca un documentar despre reportajul cameramanului roman.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.