Social 22 August 2007 23:41
Primul concert in aer liber al Operei Nationale Bucuresti - „Promenada Operei“ -, care se va desfasura pe 25 august, in Capitala, va deschide seria unor manifestari similare ale institutiei, care in octombrie se va afla la Sibiu cu spectacolul „Viva Opera“.
„Promenada Operei“ promoveaza spectacolul „Viva Opera“, pe care ONB il va sustine pe 19 octombrie, la Sibiu, in cadrul „Galei de Opera“.„Spectacolul organizat la Bucuresti pentru Capitala Culturala este o premiera pentru colectivul Operei Nationale. Se vor canta arii din 'Tosca>>, 'Faust>>, 'La Traviata>>, 'Carmen>>, 'Trubadurul>> si din multe alte opere celebre.

Fiind gratuit, ne asteptam sa avem prezenti 2.000 - 3.000 de spectatori“, a declarat Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii si Cultelor.Evenimentul se va desfasura pe esplanada din fata cladirii ONB. Spectacolul va incepe la ora 21, va dura peste doua ore si va include recitalurile solistilor Operei Romane: Oana Andra, Dorina Chesei, Mariana Colpos, Felicia Filip, Sorina Munteanu, Mihaela Stanciu, Ecaterina tutu, Iordache Basalic, Pompeiu Harasteanu, Stefan Ignat, Ionut Pascu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.