Politistii teleormaneni de la Crima Organizata vor audia doi tineri suspectati ca ar fi trimis prin e-mail, presei centrale si Ministerului Educatiei, mai multe fotografii indecente pe care le-ar fi atribuit unor eleve de la liceul din Zimnicea, informeaza surse din Politie. Politistii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Teleorman - care au inceput o ancheta in cazul pozelor sexy de la un liceu - au, pana acum, doi suspecti, dar nu pot spune cu certitudine daca vreunul dintre ei are legatura cu trimiterea prin e-mail a fotografiilor respective, informeaza Mediafax. Cu doua zile in urma, politistii din Zimnicea si inspectorii scolari au verificat veridicitatea unor fotografii indecente atribuite unor eleve si care ar fi fost facute intr-o sala a liceului din oras. Ei au ajuns la concluzia ca pozele au fost realizate in alta locatie si atunci au alertat toate inspectoratele scolare, pentru cautarea fetelor si a liceului unde s-au facut pozele.

E putin probabil ca fetele sa fie romance

Mesajul cu cele 15 imagini a fost trimis de un necunoscut prin e-mail presei centrale si la Ministerul Educatiei, care a transmis informatia Inspectoratului scolar Judetean (ISJ) Teleorman, astfel ca a inceput o verificare. in fotografii - despre care autorul mesajului sustine ca au fost realizate la liceul din Zimnicea - apar cateva adolescente, cel mai adesea in posturi indecente. Unele imagini par a fi realizate intr-o sala de curs: pe fundal se vad banci si o tabla similare celor din salile de clasa. Cercetarile duc spre o alta pista: fetele nu sunt romance, iar pozele nu au fost facute in Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.