Primavara este necesara o cura de dezintoxicare a organismului, deoarece in sezonul rece s-au acumulat tot soiul de deseuri si substante moarte.

Primul lucru pe care il putem face este schimbarea alimentatiei, printr-un regim de viata cat mai echilibrat. Este indicat sa consumam cereale, legume, fructe, branzeturi degresate. Carnea trebuie sa fie foarte slaba si consumata de maximum trei ori pe saptamana, cate 150-200 g.

Iata cateva produse naturale care pot accelera procesul de purificare al organismului:

Denoxinal: adjuvant pentru purificarea completa a organismului. Poate actiona ca un antioxidant, cu ajutorul caruia putem opri procesul de imbatranire a organismului. Are efect benefic asupra functiei de detoxifiere a ficatului, putand combate instalarea insuficientei hepatice. Prezentare: flacon cu 30 de tablete. Pret: 25 RON.

Vital Orz Remedia: ajuta la purificarea organismului, poate temporiza procesul de imbatranire, este util in situatii stresante, in stari de oboseala prelungita, in convalescenta, ajuta la concentrare si la mentinerea elasticitatii tesuturilor. Prezentare: flacon cu 100 grame pulbere instant. Pret: 40 RON.

Slim Drink: ajuta la detoxifierea organismului, are actiune sudorifica, diuretica, depurativa, ajuta la stimularea functiilor hepato-biliare si renale. Prezentare: flacon cu 120 ml. Pret: 19 RON.

Argila Bio Cura Line: ajuta la purificarea organismului, are efect tonic si reconfortant, ajuta in cazul infectiilor urinare. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Pret: 4,5 RON.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.