Nici vremea rea, nici dramele din Parlament nu au fost de ajuns sa opreasca oamenii sa iasa in strada sa ceara demisia lui Basescu.

[UPDATE 18:20] Suporterii au inceput sa vina si primele probleme

Suporteri din toata tara au inceput sa ajunga in Piata Universitatii. Doua persoane au fost ridicate de jandarmi din multime si asupra lor s-a gasit marijuana, relateaza Realitatea TV.

Andrei Florin, membru al Asociatiei Suporterilor Romani, a declarat pentru hotnews.ro ca astazi, pentru prima oara de cand au inceput protestele, suporterii au fost contactati de Jandarmerie. Cele doua grupuri s-au pus de comun acord sa colaboreze in seara aceasta pentru a opri din timp persoanele recalcitrante.

Ne aflam in a 12-a zi de proteste in Piata Universtatii. Diferenta consta in faptul ca astazi se vor alatura protestatarilor obisnuiti de la Kilometrul 0 si participantii de la mitingul cadrelor militare disponibilizate.

La ora 17.00 in Piata Universitatii se aflau peste 200 de persoane, iar la nivel national, la manifestatiile publice participa aproximativ 1.500 de persoane, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Romane, citat de MEDIAFAX.

Sunt asteptati manifestantii de la miting dar acestia au fost avertizati de reprezentantii Sindicatului Cadrelor Miltiare Disponibilizate, organizatorul mitingului, ca nu au voie sa protesteze cu insemnele partidului.

La randul lor, 2.000 de suporteri sunt asteptati in centrul Capitalei, relateaza realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.