O tragi-comedie fara cuvinte despre omul contemporan, visele, iubirile, sperantele sale traduse in dans, pantomima si teatru. Privesti, primesti si iti construiesti propriul fir narativ. Concluzia iti apartine!

Compania Passe Partout Dan Puric va spune, in „Toti cinci”, povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata in cateva zeci de minute de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent. Nimic din ceea ce este uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia, iertarea…

Separat, suntem : Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetateni. Din punct de vedere politic, cinci voturi, si putem completa la nesfarsit.

Pentru ca suntem inconjurati de prea multe aparente, am renuntat la decoruri. Pentru ca in jurul nostru sunt prea multe masti, aducem in fata voastra un teatru fara masca, onest, direct, firesc. „Toti Cinci” va vorbeste despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne inconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, din viteza, in fiecare zi. Venim sa va vorbim, tacand, despre ceea ce nu se vede decat cu ochiul… liber.

Spectacolul va avea loc duminica, 8 mai, ora 19:00, la Sala Rapsodia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.