Adjunctul politiei Medgidia, comisar sef Petru Metelet a declarat, luni, ca politistii de proximitate s-au sesizat din oficiu dupa ce au aflat ca la spital a fost internata o eleva de 17 ani, victima unei agresiuni. Victima, care este eleva la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu, le-a declarat politistilor ca s-a certat cu mai multe colege cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, care ulterior au chemat-o pe stadion unde i-au aplicat mai multe lovituri. Parintii fetei au depus plangere dupa ce fata ar fi fost amenintata de colegele sale ca “o vor spanzura cu o franghie de bara de fotbal”.

Neintelegerile dintre fete au izbucnit la sfarsitul saptamanii trecute cand, in timpul orei de practica, victima spune ca a refuzat sa se mute de la o banca revendicata de o alta colega si, ulterior, a izbucnit in ras cand una dintre fete a fost lovita cu o sticla de apa in cap, moment in care i s-a transmis ca ii este interzis sa rada de celelalte pentru ca nu mai face parte din acelasi grup de prietene. Dupa acest incident, fetele s-au intalnit pe o strada din oras unde s-au certat si jignit reciproc si ulterior au ajuns pe stadion unde a avut loc agresiunea. Medicul Iuliana Ghenea de la Spitalul Medigidia a declarat ca fata a fost diagnosticata cu policontuzii prin agresiune si traumatism cranio-facial acut inchis si a fost tinuta timp de 48 de ore sub observatie. Parintii victimei au declarat ca au depus plangere pentru ca fetele sa raspunda, inclusiv penal.

Citeste si:

Directorul Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu, Maria Girip a declarat, la randul sau, ca s-a constituit o comisie pentru a ancheta cele intamplate, iar marti se va intruni consiliul profesoral pentru a se stabili ce sanctiuni risca elevele implicate in agresiune. Ea a precizat ca elevele risca scaderea notei la purtare.