Politistii din Medgidia au demarat, luni, o ancheta, dupa ce o eleva de clasa a X-a a fost batuta cu palmele si pumnii de alte sapte colege pe stadionul din oras, fata ajungand la spital cu mai multe vanatai, transmite corespondentul NewsIn.

Adjunctul politiei Medgidia, comisar sef Petru Metelet a declarat, luni, ca politistii de proximitate s-au sesizat din oficiu dupa ce au aflat ca la spital a fost internata o eleva de 17 ani, victima unei agresiuni. Victima, care este eleva la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu, le-a declarat politistilor ca s-a certat cu mai multe colege cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, care ulterior au chemat-o pe stadion unde i-au aplicat mai multe lovituri. Parintii fetei au depus plangere dupa ce fata ar fi fost amenintata de colegele sale ca “o vor spanzura cu o franghie de bara de fotbal”.

Neintelegerile dintre fete au izbucnit la sfarsitul saptamanii trecute cand, in timpul orei de practica, victima spune ca a refuzat sa se mute de la o banca revendicata de o alta colega si, ulterior, a izbucnit in ras cand una dintre fete a fost lovita cu o sticla de apa in cap, moment in care i s-a transmis ca ii este interzis sa rada de celelalte pentru ca nu mai face parte din acelasi grup de prietene. Dupa acest incident, fetele s-au intalnit pe o strada din oras unde s-au certat si jignit reciproc si ulterior au ajuns pe stadion unde a avut loc agresiunea. Medicul Iuliana Ghenea de la Spitalul Medigidia a declarat ca fata a fost diagnosticata cu policontuzii prin agresiune si traumatism cranio-facial acut inchis si a fost tinuta timp de 48 de ore sub observatie. Parintii victimei au declarat ca au depus plangere pentru ca fetele sa raspunda, inclusiv penal.

Directorul Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu, Maria Girip a declarat, la randul sau, ca s-a constituit o comisie pentru a ancheta cele intamplate, iar marti se va intruni consiliul profesoral pentru a se stabili ce sanctiuni risca elevele implicate in agresiune. Ea a precizat ca elevele risca scaderea notei la purtare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.