Peste 100 de persoane din judetul Arad au fost contactate telefonic de angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice pentru a li se restitui diferenta dintre taxa pe poluare si taxa de prima inmatriculare, transmite corespondentul NewsIn.
Conform unui comunicat al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Arad, remis miercuri, pana la data de 9 septembrie a fost restituita suma de 2.875.500 lei ca diferenta dintre taxa pe poluare si taxa de prima inmatriculare. Aceasta suma s-a restituit dupa data de 1 iulie, odata cu intrarea in vigoare a taxei pe poluare.

„La nivelul judetului Arad sunt 1.402 dosare depuse, din care au fost solutionate 1.073 de dosare, adica mai bine de 76 la suta. Sunt peste 100 de dosare, in care contribuabilii au fost contactati telefonic, dar inca nu s-au prezentat sa-si ridice banii de la casierii, dosare care ar fi pe langa cele 1.073 solutionate, in care au fost si restituiti banii“, se arata in comunicatul DGFP Arad.

Solicitantii isi pot primi banii inapoi in cel mult 45 de zile de la depunerea dosarului, fie in numerar, fie direct in contul bancar, in functie de optiunea exprimata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.