"Domnul Oprescu este glumet si, fiind o fire glumeata, si-a spus ca mai bine sa iasa cu o gluma decat sa vina cu o solutie pentru Bucuresti. Este in tiparul domnului Oprescu de a veni doar cu glume, cu barfe, fara sa aiba solutii concrete pentru problemele bucurestenilor. Il defineste aceasta stire pe domnul Oprescu. Prin infirmarea de catre toata lumea s-a demonstrat inca o data ca, fiind incapabil sa produca o proba, ramane doar la simpla sueta bucuresteana afirmatia domnului Oprescu", a declarat, miercuri, liderul democrat-liberal Emil Boc.

Candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, ca democrat-liberalul Vasile Blaga si social-democratul Miron Mitrea au intrat in negociere directa si si-au impartit voturile si sectoarele din Capitala. Oprescu i-a acuzat pe cei doi ca s-au intalnit la un restaurant unde "au pus de-un fel de Yalta pe un servetel".

Presedintele PD-L, Emil Boc, s-a aflat, miercuri, la Galati pentru a-l sustine pe candidatul democrat-liberal la Primaria municipiului Galati, Andrei Lisinschi, care se va confrunta in turul doi al alegerilor locale cu social-democratul Dumitru Nicolae, primar din 2000. Boc va avea actiuni similare in zilele urmatoare la Hunedoara si Sighisoara.