Liberalii se pregatesc sa anunte inlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu cu ministrul de externe Adrian Cioroianu in fruntea listei pentru euroalegerile de la 25 noiembrie.
Desi nu a facut public acest lucru, vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu (foto), a declarat, ieri, la scoala de vara a TNL, ca liderii mai vechi si mai cunoscuti ai partidului renunta sa mearga in Parlamentul European invocand diferite motive, precizand ca acestia trebuie inlocuiti cu tineri.

"Pentru liste poti sa iei cei mai cunoscuti, mai vechi membri, daca se poate trei-patru fosti ministri de externe, trei-patru fosti presedinti de parlament, ii pui pe lista si ii alegi. Dar aceasta este o viziune foarte ingusta. Cand s-a terminat votul insa, o sa vezi ca unul e ocupat, ca vrea sa renunte mai degraba, ca se gandeste sa faca altceva, ca unul are probleme cu copiii sau nepotii", a spus Melescanu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.