Asociatia Pro Democratia a sesizat, ieri, ca presedintele Ion Iliescu face campanie electorala pentru el si pentru PSD pe bani publici. El a strabatut 1750 de kilometri. In toate aceste actiuni in teritoriu Iliescu a avut de fiecare data declaratii pro PSD, demonstrand ca voiajele nu au fost facute in functia stricta de presedinte impartial si neimplicat politic, ci in interes electoral in favoarea partidului de guvernamant.

A reiesit ca liderul de la Cotroceni in peregrinarile sale electorale prin tara a cheltuit din banii publici numai cu transportul 22,4 milioane de lei. "Dl Iliescu nu cheltuie banii personali pentru ca este "sarac si cinstit", deci cheltuie banii statului", a remarcat Cristian Parvulescu, bani neinregistrati in cheltuielile electorale ale PSD. In care plafonul de 13.500 de dolari (prevazut de lege ca poate fi cheltuit de fiecare candidat pentru Camera si Senat) este considerat pe individ si nu pe partid, atunci seful statului a depasit limitele stabilite legal.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.