Cazul vicepremierului Gheorghe Copos, cercetat de procurorii DNA, va fi discutat astazi de conducerea Partidului Conservator, care ar putea lua "o decizie politica", a anuntat, intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca. Initial, discutia referitoare la situatia lui Copos, generata de faptul ca procurorii DNA au finalizat materialul probator impotriva sa, trebuia sa aiba loc in sedinta Biroului Permanent al PC de luni seara.

Intrucat Copos nu a fost prezent la sedinta, fiind plecat din tara intr-o delegatie guvernamentala oficiala, liderii conservatori au decis convocarea, pentru miercuri, a unui Birou Permanent Extraordinar, in care sa discute soarta vicepremierului. "Ni s-a parut moral, normal si firesc ca orice discutie care il vizeaza pe domnul Copos sa se poarte si in prezenta domniei sale", a motivat, marti, Ciuca amanarea discutarii acestui caz de catre conducerea PC.

Purtatorul de cuvant al PC a precizat ca, in urma sedintei de azi, conducerea partidului va lua si "o decizie politica" in acest caz. Este posibil, de asemenea, ca insusi Gheorghe Copos sa organizeze o conferinta de presa asupra acestui subiect, a mai precizat Ciuca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.