Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca in partid nu s-a vorbit, de la investirea actualului Guvern, despre suspendarea presedintelui.

"Nimeni nu a vorbit in PNL despre suspendarea presedintelui de la momentul investirii Guvernului", a spus Antonescu, intr-o conferinta de presa.

El a mai spus ca isi doreste o relatie corecta cu institutia prezidentiala in 2013.

"Suspendarea nu se poate face impotriva unui om care se da cu sania, nimeni nu este absurd", a mai spus Antonescu, razand.

Liberalul a adaugat ca s-a vorbit despre suspendare in momentul de final al campaniei electorale, cand presedintele Basescu "afirma raspicat" ca nu il va nominaliza pe Ponta premier chiar daca USL castiga alegerile, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au petrecut Craciunul la Predeal.

Basescu a declarat, pe 23 decembrie, la Predeal, de pe snowmobil, ca in ceea ce priveste "grijile" noului an acestea nu mai sunt la el, ci la Guvern si la majoritatea parlamentara, precizand ca, daca se uita la programul de guvernare al USL, va fi un an "formidabil".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.