Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, a declarat ca Victor Ponta va continua sa fie premier si dupa alegeri, fie "pe calea usoara", fie prin metode care ar "implica o perioada de instabilitate".

Potrivit realitatea.net, Voicu considera ca Traian Basescu nu va inceta lupta poltica cu USL.

"Sunt convins ca primul-ministru are vointa si in fond interesul sa faca acest lucru, mai ales dupa ce se va forma un Guvern extrem de bine sustinut in Parlament. Ma intreb insa daca si reciproca este valabila, pentru ca nu-l vad cu atata usurinta si pe presedintele Traian Basescu sa inceteze ofensiva aceasta impotriva Guvernului si lucrurile vom vedea cum vor evolua", a declarat vicepresedintele PNL.

Intrebat daca se asteapta ca Basescu sa nu-l desemneze premier pe Victor Ponta, Voicu a raspuns: "Nu ma astept la acest lucru. Si nici n-as vrea sa mai invoc scenarii. Insa sunt doua optiuni pe care le avem dupa alegeri: Victor Ponta sa fie prim-ministru pe calea usoara, democratica si constitutionala si Victor Ponta sa fie prim-ministru prin metode care ar implica o perioada de instabilitate. Dar in orice caz, Victor Ponta va fi prim-ministru, in orice scenariu", a mai adaugat liberalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.