Fostul ministru delegat al Administratiei Victor Paul Dobre a spus, vineri, la Galati, ca "este prea devreme" sa vorbeasca despre motivele demisiei sale din Guvern, sustinand ca de mai bine de 20 de ani de cand este in administratie nu a cerut nimanui sa comita vreo ilegalitate. 

Intr-o conferinta de presa care a avut loc vineri, la sediul PNL Galati, deputatul liberal Victor Paul Dobre a refuzat sa ofere lamuriri legate de motivul demisiei sale, afirmand: "Este prea devreme pentru a spune aceste motive", transmite MEDIAFAX.

El a mai spus are un respect deosebit pentru Ministerul Administratiei si Internelor, sustinand ca de mai bine de 20 de ani de cand este in administratie nu a cerut nimanui sa comita vreo ilegalitate.

"In calitate de cetatean al Romaniei respect toate legile tarii, in calitate de parlamentar respect regulile si procedurile parlamentare si toate institutiile statului. Am un respect in mod deosebit pentru Ministerul Administratiei si Internelor, institutie in care am avut ocazia sa lucrez si de care m-am despartit cu foarte multa parere de rau, nu datorita functiei, ci a oamenilor cu care am lucrat si cu care am relatii deosebite. Am mai bine de 20 de ani de cand sunt in administratie si nu am cerut nimanui sa comita o ilegalitate. A fost si este pentru mine o mare dezamagire sa fiu pus intr-o astfel de situatie, dar, vorba lui Iorga, oamenii sunt sub vremi", a mai spus liberalul, referindu-se atat la demisia sa, dar si la solicitarea inaintata Parlamentului de catre procurori pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, cerere respinsa de Camera Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.