Liderul PNL, Crin Antonescu, solicita demisia imediata a Guvernului Boc, deoarece acesta s-a dovedit incapabil si absent in fata evenimentelor din ultimele zile.

“Constantand disolutia autoritatii de stat, incapacitatea fortelor de ordine de a-si face datoria de la cel mai inalt nivel, Biroul National Permanent al PNL a decis sa ceara imediat demisia Guvernului Boc, care s-a dovedit incapabil si absent in fata acestor evenimente. Guvernul este vinovat si de cauzele protestelor si de forma pe care le-a luat acestea in seara de ieri”, a declarat Crin Antonescu.

Acesta a mai declarat ca va solicita colegilor din PSD si PC convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pe a carei ordini de zi sa se afle o discutie asupra situatiei politice actuale, solutia pe care o vede liderul PNL fiind cea a alegerilor anticipate, si modul in care autoritatile responsabile au gestionat evenimentele din ultimele zile.

Antonescu a afirmat ca in urmatoarele zile vrea sa organizeze un amplu miting la nivel national, desi nu a mentionat o data exacta.

“Intelegem ca lumea are nevoie de raspunsuri rapide si convingatoare. Nemultumirea de acum este de multa vreme si tot ceea ce noi avem de facut este sa gasim solutii si cadre pasnice, civilizate pentru solutionarea acestor nemultumiri”, a mai spus Antonescu.

Liderul PNL a mai afirma ca formatiunea politica pe care o conduce isi exprima solidaritatea cu cei care au protestat pasnic in tara si care vor mai protesta intr-o maniera civilizata.

Citeste si Antonescu: PNL va initia strangerea de semnaturi pentru suspendarea lui Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.