Desi au fost vecini si au "suferit" impreuna atunci cand "nea Nicu Vacaroiu" a uitat apa deschisa, Adrian Nastase se rezuma acum sa-i transmita sefului statului, Traian Basescu, de ziua lui de nastere doar ,un civilizat "La multi ani!".
Pentru presedintele executiv al PSD, ziua de nastere a sefului statului nu reprezinta un experiment deosebit, chiar daca el spune ca au fost perioade in care sarbatorea impreuna cu Basescu diverse lucruri. Cu toate acestea, liderul PSD a incercat sa gaseasca ce cadou i s-ar potrivi presedintelui Basescu. ,Cred ca o flota de barcute... Nu stiu ce altceva ar putea sa i se potriveasca lui Traian Basescu". Nastase isi mai aminteste vremurile in care statea in bloc cu Basescu, dar si cu presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu. ,Imi aduc aminte ca am avut o buna relatie de vecinatate cu presedintele Basescu", spune Nastase, care mai adauga ca se vedea cu cel care i-a devenit adversar politic ,destul de des". Acesta recunoaste ca au fost perioade in care i-a si facut cadouri lui Basescu. Fara sa spuna ce anume i-a cumparat, liderul PSD a dat asigurari ca ,valoarea cadoului era mai mica de 200 de euro". Nastase a povestit presei cum a adunat el si familia lui impreuna cu Basescu si familia actualului presedinte apa ce le venea in casa din apartamentul lui Vacaroiu. ,Cel care ne-a inundat si pe mine, si pe Traian Basescu a fost Nicolae Vacaroiu.

Este adevarat ca toti incercam atunci sa strangem apa, in conditiile in care Nicu Vacaroiu era plecat din Bucuresti si robinetul de apa de la el curgea incontinuu. A trebuit sa intram, nu neaparat prin efractie, dar cu ajutorul unui coleg, sa oprim apa", a povestit Nastase. Acesta considera ca pentru seful statului si familia acestuia ziua de 4 noiembrie este foarte importanta si de aceea ii doreste sa si-o serbeze alaturi de cei dragi. ,Imi pare rau ca nu merge la Podul de la Maracineni de ziua lui, asa cum a si promis", a mai zis Adrian Nastase. Geoana: "Ii dorim presedintelui ceea ce ii doreste dumnealui PSD-ului".

Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a facut, ieri, la Craiova, o urare speciala sefului statului cu ocazia zilei de nastere. "Ii urez domnului presedinte "La multi ani!". Ne despart foarte multe lucruri, dar in astfel de situatii trebuie sa fim oameni. Ii dorim domnului Basescu ceea ce doreste dumnealui PSD-ului", a spus liderul PSD, care si-a permis sa-i dea si un sfat presedintelui tarii: "Sfatul si incurajarea pe care le fac domnului Basescu sunt sa achizitioneze in dotarea domniei sale o geanta si o pereche de pantofi de diplomat. Stie domnia sa de ce".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.