Politica 4 Mai 2009 17:43
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, joi, in orasul aradean Ineu, programul de promovare a turismului romanesc, initiat de Ministerul Turismului, afirmand ca este "o rusine pentru Guvernul Basescu-Geoana sa isi permita acest lux" in conditiile de criza.
"Ce-i trebuia chelului tichie de margaritar? Este o rusine pentru Guvernul Basescu-Geoana sa isi permita acest lux, in conditiile in care nu au marit salariile profesorilor, nu au marit pensiile, introduc impozitul forfetar, inchizand astfel zeci si sute de firme si de afaceri, in conditiile in care nu mai au capacitatea de a sustine proiecte de investitii ale infrastructurii in mediul urban si rural. Este aceeasi nesimtire si bataie de joc ca si atunci cand closca cu puii de aur a fost trimisa sa cotcodaceasca in fruntea Ministerului Turismului“, a afirmat Ludovic Orban.

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a efectuat, joi, o vizita in orasele aradene Sebis si Ineu, unde s-a intalnit cu membrii de partid ai organizatiilor locale, dar si cu cetatenii, transmite NewsIn.

Ministerul Turismului va aloca doua milioane de euro, din bugetul de stat, pentru difuzarea unui clip de promovare a destinatiei turistice in Romania pe doua posturi TV internationale, a declarat marti ministrul de resort, Elena Udrea. “Urmeaza sa contractam doua mari televiziuni internationale, prin licitatie, unde sa difuzam spotul. Pentru promovarea acestuia vrem sa alocam doua milioane de euro, bani din bugetul de stat destinati Ministerului Turismului. Campania pentru promovarea turismului romanesc in strainatate va costa cu totul cateva milioane de euro”, a spus Elena Udrea.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.