Presedintele Traian Basescu a refuzat marti sa dea detalii suplimentare despre discutiile pe care le-a purtat cu omologul sau sirian, Bashar Al-Assad, depre cazul Omar Hayssam
De altfel, Basescu nici nu a asteptat sa se termine intrebarea unui jurnalist legata de acest subiect, in momentul in care acesta spunea ca a avut discutii despre Omar Hayssam seful statului intervenind si punand punct practic intrebarii: " Si aveti vreun dubiu? Buna seara!".

Cazul Omar Hayssam a fost discutat luni de presedintele Traian Basescu si cel al Siriei, Bashar Al-Assad, in intrevederea pe care cei doi oficiali au avut-o, la Damasc, cu ocazia vizitei sefului statului roman in Siria.
Intrebat la finalul intrevederii daca se va semna si un acord bilateral pe Justitie intre Romania si Siria, presedintele Basescu a raspuns: "In ceea ce priveste acordul pe justitie, inteleg aluzia. Subiectul Omar Hayssam a fost discutat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.