250 grame de paste din faina integrala; o legatura de ceapa verde; un ardei gras verde; un ardei gras rosu; trei linguri de porumb fiert; opt masline negre fara samburi; cinci linguri de ulei; o lingura de otet de mere; piper, sare, condimente.
- Preparare: Se fierb pastele in apa clocotita in care s-au adaugat putina sare si o lingura de ulei. Pastele se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece. Se toaca ceapa, ardeii si maslinele.
Se amesteca pastele cu uleiul ramas si cu otetul de mere si se lasa sa se raceasca. Apoi se amesteca bine toate ingredientele.
Reteta preluata din volumul "Alimentatia echilibrata a omului sanatos. Principiile dietei naturiste", de dr Pavel Chirila, medic primar boli interne
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro
9AM recomanda:
Urmareste-ne si pe Facebook
TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?
Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.