250 grame de paste din faina integrala; o legatura de ceapa verde; un ardei gras verde; un ardei gras rosu; trei linguri de porumb fiert; opt masline negre fara samburi; cinci linguri de ulei; o lingura de otet de mere; piper, sare, condimente.

250 grame de paste din faina integrala; o legatura de ceapa verde; un ardei gras verde; un ardei gras rosu; trei linguri de porumb fiert; opt masline negre fara samburi; cinci linguri de ulei; o lingura de otet de mere; piper, sare, condimente.

- Preparare: Se fierb pastele in apa clocotita in care s-au adaugat putina sare si o lingura de ulei. Pastele se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece. Se toaca ceapa, ardeii si maslinele.
Se amesteca pastele cu uleiul ramas si cu otetul de mere si se lasa sa se raceasca. Apoi se amesteca bine toate ingredientele.

Reteta preluata din volumul "Alimentatia echilibrata a omului sanatos. Principiile dietei naturiste", de dr Pavel Chirila, medic primar boli interne


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin