Profi Credit IFN, parte a grupului financiar ceh Profireal Group, si-a anuntat ieri lansarea oficiala pe piata din Romania. Ţara noastra este a cincea in care activeaza grupul pana in prezent. Anul trecut acesta s-a lansat si in tara vecina, Bulgari
Profi Credit IFN, parte a grupului financiar ceh Profireal Group, si-a anuntat ieri lansarea oficiala pe piata din Romania. Ţara noastra este a cincea in care activeaza grupul pana in prezent. Anul trecut acesta s-a lansat si in tara vecina, Bulgaria.
Profi Credit Romania are biroul central la Bucuresti si a deschis deja doua filiale: Bucuresti si Craiova. In prezent, compania ofera credite pentru persoane fizice, valoarea acestora pornind de la 400 RON si ajungand pana la 12.000 RON, pe o perioada cuprinsa intre 6 si 36 de luni.
Sunt disponibile doua tipuri de credite: STANDARD si BONUS. Creditul de tip BONUS ofera posibilitatea amanarii ratelor lunare fara costuri suplimentare. Compania are acces la clienti prin intermediul consilierilor de credit, care se pot deplasa la domiciliul clientului in orice moment. "Avem in prezent 31 de consilieri de credit si estimam ca pana la sfarsitul lui 2008 vom dezvolta o retea de 1.000 de persoane", a anuntat Tomas Rosenberger, directorul general al companiei.
Profi Credit IFN vrea sa acorde in acest an credite de nevoi personale in valoare totala de 13 milioane de lei, dobanzile fiind de peste 61%, a declarat directorul biroului din Romania, Tomas Rosenberger.
In 2009 si 2010, compania are in vedere acordarea de credite in valoare de 31 milioane lei si respectiv 55 milioane lei.
La finele anului trecut, firma avea 25 de angajati, urmand sa ajunga la 140 de angajati in 2010.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.