INCURCATURI - Devenit "Primul Fiu" al Frantei, baiatul Carlei e mar de discordie
Carla Bruni e expusa pericolelor mai mult ca oricand, acum, dupa casatoria ei cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy. Si, o data cu ea, si fiul ei, Aurelien,

INCURCATURI - Devenit "Primul Fiu" al Frantei, baiatul Carlei e mar de discordie
Carla Bruni e expusa pericolelor mai mult ca oricand, acum, dupa casatoria ei cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy. Si, o data cu ea, si fiul ei, Aurelien, al carui tata este filozoful Raphael Enthoven.

De cand s-a unit "si la bine, si la rau" cu iubita lui, Carla Bruni, presedintele francez are parte mai mult de rau... in familie. Mai precis, tatal micutului Aurelien, fiul Carlei, da semne de gelozie paterna. Filozoful Raphael Enthoven este departe de a fi multumit de noul statut al lui Aurelien si nu vede deloc cu ochi buni sederea copilului la elysee, sub acelasi acoperis cu seful statului, care i-a devenit acum tata vitreg. Enthoven s-a plans presei pariziene ca, de cand relatia Carlei cu presedintele a fost facuta publica, mama copilului "este mai expusa ca oricand", mai ales acum, cand a devenit Prima Doamna a Frantei si, o data cu ea, si Aurelien. Presa mondena e pe urmele lor, peste tot, si a inceput sa abunde de fotografii cu noua familie prezidentiala.

DREPT DE IMAGINE. Ca urmare, Enthoven s-a hotarat sa apere dreptul la imagine al fiului sau. Avocatul filozofului, Angelique Beres, a anuntat ca a trimis o scrisoare catre trei grupuri franceze de presa (Mondadori, Hachette-Filipacchi & Prisma Presse), in care scrie urmatoarele: "Raphael Enthoven, al carui avocat sunt, m-a insarcinat sa va pun in vedere faptul ca trebuie sa respectati dreptul la viata privata si dreptul la imagine in ceea ce-l priveste pe fiul sau minor, Aurelien (...) In particular, Raphael Enthoven se opune oricarei reproduceri, fara acordul sau, a oricaror imagini" in care apare sau poate fi identificat Aurelien. Aparatoarea filozofului a precizat ca este indreptatita sa faca orice demers legal impotriva presei care nu se va conforma conditiilor mentionate de Enthoven.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.