Ministrul muncii, Paul Pacuraru, sustine ca deficitul fortei de munca in domeniul constructiilor ar fi de doar 6.000-10.000 de locuri. Intr-un raport prezentat ministrului filipinez al muncii, Arturo Brion, Administratia pentru Angajarea fortei de m
Ministrul muncii, Paul Pacuraru, sustine ca deficitul fortei de munca in domeniul constructiilor ar fi de doar 6.000-10.000 de locuri. Intr-un raport prezentat ministrului filipinez al muncii, Arturo Brion, Administratia pentru Angajarea fortei de munca imigranta (POEA) spunea ca aproximativ 150.000 de muncitori din domeniul constructiilor vor fi necesari in Romania si alti 3.000 din domeniul sanitar, in Norvegia. Ministrul muncii a declarat ca nu poate sustine declaratiile omologului sau filipinez, Arturo Brion, privind un deficit de 150.000 de locuri de munca in domeniul constructiilor, in Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.