Dupa terminarea campionatului, stelistii au reinceput negocierile pentru achizitionarea lui Janos, mai ales pentru ca pe numele lui Banel Nicolita venise, cu doar cateva zile inainte de expirarea termenului pana la care gruparile din vest pot face tr
Dupa terminarea campionatului, stelistii au reinceput negocierile pentru achizitionarea lui Janos, mai ales pentru ca pe numele lui Banel Nicolita venise, cu doar cateva zile inainte de expirarea termenului pana la care gruparile din vest pot face transferuri, adica 31 ianuarie, o oferta. Lokomotiv Moscova il dorea pe Banel si era dispusa sa achite 3,2 milioane de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer mai departe al lui Nicolita, astfel ca oferta rusilor era una care-i suradea lui Gigi Becali. Omul care se ocupa cu transferurile Stelei, Adrian Ilie, deja discutase cu Gigi Becali si cu Marius Lacatus, planul fiind, in cazul trecerii lui Nicolita la rusi, ca Szekely sa ajunga in Ghencea. Deja ros-albastrii avansasera o suma de transfer lui Marius Stan, presedintele celor de la Otelul, un milion de euro plus un jucator, la alegere, dintre Zaharia, Cristocea si M. Croitoru, fapt care ar fi dus suma totala in jurul a 1,5 milioane de euro. Acesta era si motivul pentru care M. Stan incerca sa amane sa dea un raspuns clar celor de la Rapid, pentru ca astepta ca oficialii stelisti sa rezolve trecerea lui Nicolita in Rusia. Se pare ca totul a cazut tocmai din cauza lui Szekely, cel care a sustinut sus si tare ca singura echipa unde ar vrea sa joace in Romania este Rapid! Atunci, Gigi Becali le-a transmis colaboratorilor sai ca nu mai vrea sa-l vada pe Szekely in tricoul ros-albastru, mai ales ca acesta, cel mai probabil, s-ar fi "bucurat" de o primire extrem de rece din partea suporterilor din Ghencea. In cazul in care rusii de la Lokomotiv vor fi dispusi sa achite o suma mai mare pentru Banel, asta pentru ca perioada de mercato este inca deschisa in Rusia, atunci nu este exclus ca mijlocasul Stelei sa plece, pentru inlocuirea acestuia urmarindu-se deja cativa jucatori sud-americani de acelasi profil.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.