Adolescentii vranceni care au implinit deja varsta de 14 ani nu se grabesc sa isi faca buletine. Potrivit lucratorilor din cadrul Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanelor (SEIP) Vrancea, in evidente se afla 3.153 de tineri care, desi au i
Adolescentii vranceni care au implinit deja varsta de 14 ani nu se grabesc sa isi faca buletine. Potrivit lucratorilor din cadrul Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanelor (SEIP) Vrancea, in evidente se afla 3.153 de tineri care, desi au implinit 14 ani, nu au solicitat deocamdata cartea de identitate. SEIP spune ca, cei mai multi dintre copii, nu au venit sa-si faca buletin intrucat parintii se afla la munca in afara tarii, iar potrivit noilor reglementari in domeniu, actul nu se poate elibera fara semnatura unuia dintre parinti. Alti copii sunt plecati din tara si locuiesc in strainatate alaturi de familie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.