Finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali , crede ca rivalii de la CFR Cluj vor fi ajutati in lupta pentru titlu de catre presedintele CCA, Gheorghe Constantin. "Mi-e teama ca CFR va fi ajutat. Mi-e frica de arbitraje si de aranjamente. De Costica
Finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali , crede ca rivalii de la CFR Cluj vor fi ajutati in lupta pentru titlu de catre presedintele CCA, Gheorghe Constantin. "Mi-e teama ca CFR va fi ajutat. Mi-e frica de arbitraje si de aranjamente. De Costica de la Valcea, in primul rand, ca e smecher rau de tot. O sa se apese pe butoane din prima etapa", a concluzionat patronul Stelei. Gigi Becali l-a remarcat pe Pepe Moreno, dintre noile achizitii ale vicecampioanei Romaniei. "Am vazut ca echipa merge bine si sunt foarte multumit. Pepe Moreno va fi plusul in atac", a mai spus latifundiarul din Pipera.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.