Inventivi. Zeci de jucatori au apelat la metode violente pentru a-si produce luxatii intentionate ale umarului, in scopul de a pacali statul Doi ani risipiti in armata este mult prea mult de suportat pentru fotbalistii sud-coreeni, care ar putea sa-
Inventivi. Zeci de jucatori au apelat la metode violente pentru a-si produce luxatii intentionate ale umarului, in scopul de a pacali statul Doi ani risipiti in armata este mult prea mult de suportat pentru fotbalistii sud-coreeni, care ar putea sa-si rateze cariera. Singura varianta de a insela statul, in vederea ocolirii stagiului militar, este aceea de a nu trece testele medicale. Si o idee se pare ca s-a intiparit in mintea jucatorilor. Au apelat la mai multe miscari cu adevarat dureroase, in urma carora puteau obtine rezultatul scontat. Este vorba de luxarea intentionata a umarului, prin balansarea unor greutati. Ar mai fi vorba si de varianta "criminala", prin care un coleg sare pe spatele celuilalt, producandu-i leziunea dorita. Metodele au fost sesizate de autoritatile sud-coreene, care vor, acum, sa puna sub acuzare 92 de fotbalisti din campionatele interne si de amatori. Printre acestia se numara si 15 jucatori din prima liga. In plus, sunt anchetati si mai multi doctori care au scos certificate medicale false. In cazul in care vor fi gasiti vinovati, inculpatii vor fi nevoiti sa munceasca vreo cativa ani in folosul comunitatii, sa "infunde" puscaria sau chiar sa ajunga acolo unde nu si-au dorit, in armata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.