Noua prima doamna a Frantei, modelul si cantareata italiana Carla Bruni, ar fi insarcinata in trei luni, a scris cotidianul "La Repubblica" in editia electronica de ieri. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care presedintele francez si iubita l
Noua prima doamna a Frantei, modelul si cantareata italiana Carla Bruni, ar fi insarcinata in trei luni, a scris cotidianul "La Repubblica" in editia electronica de ieri. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care presedintele francez si iubita lui s-au grabit sa-si oficializeze legatura, sambata, la palatul Elysee. Bruni a fost vazuta la Clinica Americana din Paris, unde si-a facut o ecografie. In presa franceza au fost publicate primele fotografii cu noul cuplu prezidential, la doar o zi dupa casatorie. Cei doi au fost surprinsi de fotografi luand micul dejun la terasa "La Lanterne" de la Versailles. Nicolas si Carla au fost foarte tandri unul cu celalalt. Cei doi au fost insotiti de tatal Carlei, Maurizio Remmert, si de sotia acestuia, Marcia de Luca. Maurizio se intelege perfect cu ginerele lui, de vreme ce ieri l-a insotit pe presedintele francez in scurta vizita la Bucuresti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.