Omul de afaceri Liviu Bamburic, impuscat in urma cu aproape trei saptamani in scara unui bloc din cartierul constantean Tomis Nord, este cercetat de procurori pentru evaziune fiscala. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi investit o suta de mii de e
Omul de afaceri Liviu Bamburic, impuscat in urma cu aproape trei saptamani in scara unui bloc din cartierul constantean Tomis Nord, este cercetat de procurori pentru evaziune fiscala. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi investit o suta de mii de euro in renovarea clubului Two din piata Ovidiu, bani care nu se regasesc, insa, in actele contabile ale firmei. Se pare ca Bamburic nu era asociat in acte cu administratorii clubului, avand in schimb o intelegere verbala. Afaceristul a supravietuit spectaculos, dupa ce a fost impuscat cu opt focuri de arma, in noaptea de 16 spre 17 ianuarie, iar acum este internat in stare stabila la Spitalul Floreasca. Nici pana acum, insa, atacatorul sau nu a fost identificat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.