Filmul lui Mungiu a incasat aproape 200.000 de dolari in cinematografele americane in cele doua saptamani de cand ruleaza intr-un numar limitat de sali, potrivit site-ului specializat boxofficemojo.com. Pelicula romaneasca a avut premiera oficiala i
Filmul lui Mungiu a incasat aproape 200.000 de dolari in cinematografele americane in cele doua saptamani de cand ruleaza intr-un numar limitat de sali, potrivit site-ului specializat boxofficemojo.com. Pelicula romaneasca a avut premiera oficiala in SUA pe 25 ianuarie, cand a rulat in doar doua sali de cinema, la New York, iar din weekend a putut fi vazut in 11 sali, un numar restrans in comparatie cu liderul din box-office-ul american, "Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour", care a rulat in 683 de cinematografe si a incasat 29 de milioane de dolari. Romania lui Cristian Mungiu primeste elogii internationale. "Romania rules" scria "The New York Times", in deschiderea editiei de ieri, despre reusitele cineastilor nostri in festival. Filmul romanesc s-a clasat pe locul 33 in box-office-ul american de weekend, cu incasari de 122.000 de dolari, iar in total, de cand ruleaza in SUA, a adunat 196.000 de dolari. "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" va avea, luni seara, si o proiectie speciala la Bucuresti, de la ora 18.00, la Cinematograful "Studio".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.