Oamenii din orasul romanesc Dragasani au devenit celebri gratie metodei unice de imbogatire. Acestia au facut avere din fraude pe site-ul de licitatii eBay, oferind spre vanzare obiecte fictive la preturi foarte covenabile, potrivit Sunday Times. Ei
Oamenii din orasul romanesc Dragasani au devenit celebri gratie metodei unice de imbogatire. Acestia au facut avere din fraude pe site-ul de licitatii eBay, oferind spre vanzare obiecte fictive la preturi foarte covenabile, potrivit Sunday Times. Ei isi conving victimele sa cumpere obiecte fictive, folosind metode de plata care nu le permit acestora sa isi recupereze banii. Alte fraude includ patrunderea ilegala in conturile eBay si furtul de identitate, pentru a face oferte false.

Politia locala sustine ca mii de victime au fost inselate de impostori, cea mai mare frauda fiind de 200.000 de euro. „Am auzit de o oferta pe eBay privind vanzarea unui avion MiG. Era si o fotografie si un pret foarte bun, iar cumparatorului nu i se cerea sa plateasca decat combustibilul. Un individ a platit 2.000 de dolari!“, povesteste primarul orasului, Gheorge Iordache.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.