Astfel, ieri, sase persoane au ajuns la spital in stare grava, dupa ce masinile in care se aflau au intrat in coliziune, pe DN 55, in judetul Dolj. Intr-un alt accident, produs pe DN7, in dreptul localitatii Tartasesti, cinci persoane au fost ranite,
Astfel, ieri, sase persoane au ajuns la spital in stare grava, dupa ce masinile in care se aflau au intrat in coliziune, pe DN 55, in judetul Dolj. Intr-un alt accident, produs pe DN7, in dreptul localitatii Tartasesti, cinci persoane au fost ranite, dupa ce un microbuz cu zece pasageri s-a ciocnit cu o Dacie in care se aflau trei persoane. In Bucuresti, o persoana a ajuns in stare grava la spital in urma unui accident in lant produs pe Calea Giulesti si in care au fost implicate patru masini. Soferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate si a lovit un autoturism, in urma impactului masina fiind proiectata pe contrasens unde a lovit alte doua autoturisme. Sambata dimineata, pe DN7, in judetul Arges, din cauza neadaptarii vitezei, un autoturism a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autotractor. Soferul autoturismului si-a pierdit viata pe loc. Putin timp mai tarziu, pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, un pieton care traversa neregulamentar drumul a fost accidentat mortal. In judetul Arad, pe DN79, un conducator auto care a adormit la volan a fost ranit grav, dupa ce masina sa a patruns pe contrasens, a lovit un copac si s-a rasturnat. In aceeasi zona, tot pe DN79, din cauza neatentiei, soferul unui autoturism a pierdut controlul directiei si a lovit un copac. Barbatul, care nu purta centura de siguranta, a decedat pe loc. Pe DN1, in judetul Alba, din cauza vitezei neadaptate intr-o curba, o masina a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism, rezultand doi morti si doi raniti grav. De asemenea, pe DN11, in judetul Brasov, un autoturism angajat intr-o depasire neregulamentara, pe timp de ceata, a intrat in coliziune cu un altul, care circula din sens opus, patru persoane fiind ranite. Un alt eveniment rutier tragic, soldat cu doi morti si o persoana grav ranita, s-a produs in judetul Bacau, pe DN2. In timp ce vira la stanga, conducatorul unui autoturism nu a acordat prioritate unui autotractor. In urma impactului, TIR-ul a proiectat autoturismul intr-un autocar. La Buzau, patru masini, intre care si o ambulanta, au fost implicate intr-un accident produs intr-o intersectie. Un autoturism Mercedes care plecase de la semafor a lovit Salvarea care circula cu girofarul si sirena in functiune, iar aceasta s-a rasturnat peste o dubita si un alt autoturism.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.