In Romania este posibil ca, in cadrul aceleiasi institutii militare, adjunctul sa castige mai mult decat seful, desi ambii sunt militari. Cazul in discutie priveste conducerea Serviciului de Protectie si Paza. Directorul institutiei este Lucian Silv
In Romania este posibil ca, in cadrul aceleiasi institutii militare, adjunctul sa castige mai mult decat seful, desi ambii sunt militari. Cazul in discutie priveste conducerea Serviciului de Protectie si Paza. Directorul institutiei este Lucian Silvan Pahontu , iar unul dintre adjunctii sai este Alexandru Burian. Si unul si celalalt au gradul de general maior, adica general cu doua stele. Consultand declaratiile de avere ale celor doi, agentia reporteri.ro remarca faptul ca generalul Burian a castigat cu aproape o treime mai mult decat seful sau, generalul Pahontu. Astfel, in declaratia de avere pe care a intocmit-o in 2007, Alexandru Burian scrie ca in anul precedent, adica 2006, a castigat din leafa 110.000 de lei. In acelasi an de referinta - 2006, generalul Pahontu a primit o remuneratie de 80.238 de lei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.