Paula Milea, castigatoarea concursului national de frumusete "Miss Turism", a participat si la editia internationala, care a avut loc in China. Dupa o luna petrecuta pe continentul asiatic, timp in care a trecut prin diverse preselectii, ea a fost f
Paula Milea, castigatoarea concursului national de frumusete "Miss Turism", a participat si la editia internationala, care a avut loc in China. Dupa o luna petrecuta pe continentul asiatic, timp in care a trecut prin diverse preselectii, ea a fost foarte aproape de a se incorona regina turismului international, ocupand locul secund in seara marii finale. Chiar daca a pierdut primul loc la mustata, Paula Milea a fost foarte bucuroasa ca a legat in China cateva prietenii durabile. "Desi eram rivale, m-am inteles foarte bine cu pretendentele la titlu din Albania, Franta si Turcia. Iar cu "Miss Somalia" tin si acum legatura pe mail sau pe messenger", ne-a declarat Paula. Cand nu urca pe podium sau nu pozeaza in revistele pentru barbati, iepurasul "Playboy", angajata a agentiei Smile Models, filmeaza pentru videoclipuri. "Voi aparea in ultimul videoclip al trupei 3rei Sud-Est, realizat pentru piesa "Vorbe". Eu joc rolul iubitei lui Mihai, care plange incontinuu. Desi aveam lacrimi false, de la atata fortat m-a bufnit plansul pe bune", ne-a marturisit Paula, care a filmat pentru clip de la 8 dimineata pana la ora 1 noaptea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.