"Faptul ca patronul are incredere in mine este motivant, iar eu nu trebuie sa-i insel asteptarile. Trebuie sa joc bine, asa cum am facut-o in Columbia si la echipa nationala, sa marchez si sa contribui la o atmosfera buna in cadrul echipei", a spus n
"Faptul ca patronul are incredere in mine este motivant, iar eu nu trebuie sa-i insel asteptarile. Trebuie sa joc bine, asa cum am facut-o in Columbia si la echipa nationala, sa marchez si sa contribui la o atmosfera buna in cadrul echipei", a spus noua achizitie a Stelei. Dayro Moreno, in varsta de 22 de ani, a afirmat ca deocamdata s-a adaptat destul de bine. "Steaua este o echipa foarte mare si este dificil pentru un jucator nou sa se integreze imediat. Sper sa o fac foarte repede si sa joc la un nivel foarte ridicat. Am avut sansa sa o vad jucand pe Steaua in Liga Campionilor. Diferenta de opt puncte fata de lider poate fi recuperata in cele 15 etape ramase de jucat si avem sanse de a castiga titlul de campioni", a spus Dayro Moreno. Acesta a subliniat ca pe conationalul sau Robinson Zapata il cunoaste de la prima reprezentativa a Columbiei. "Mi-a vorbit foarte frumos despre Steaua, despre faptul ca este o echipa mare si a avut un rol foarte important in transferul meu. Este bine ca el se afla aici de sase luni, fiindca ne va ajuta si pe noi foarte mult sa ne acomodam, sa invatam limba si sa ne integram mai repede", a spus columbianul, care a mai declarat ca a ajuns la o echipa cu jucatori talentati si "de treaba". "Datorita calitatilor lor, imi va fi mai usor sa ma integrez. Cred ca m-am miscat suficient de bine in primele doua meciuri, m-am simtit bine din punct de vedere fizic, insa mai am destul de munca si sper ca, usor-usor, sa reusesc sa ma adaptez", a spus Dayro Moreno. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.