Arcelor Mittal a ajuns vineri la o intelegere cu Belgia asupra autorizatiilor de emisie a dioxidului de carbon de care are nevoie pentru a redeschide un furnal in sudul regiunii Wallonia, a spus primul-ministru belgian, Guy Verhofstadt, arata Reuters
Arcelor Mittal a ajuns vineri la o intelegere cu Belgia asupra autorizatiilor de emisie a dioxidului de carbon de care are nevoie pentru a redeschide un furnal in sudul regiunii Wallonia, a spus primul-ministru belgian, Guy Verhofstadt, arata Reuters, citat de NewsIn. Potrivit lui Verhofstadt, contributia anuala a companiei Arcelor Mittal la autorizatiile de emisie de dioxid de carbon, unul dintre principalele gaze ce cauzeaza efectul de sera, va fi de 1,4 milioane tone, aproape o treime din contributia mondiala. Arcelor Mittal a refuzat sa faca vreun comentariu imediat. Redeschiderea furnalului de la Liege este un subiect sensibil in regiunea Wallonia, unde somajul este mai mult decat dublu fata de media din restul tarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.