Masina condusa de ministrul muncii, Paul Pacuraru, a fost implicata intr-un incident rutier usor cu masina senatorului Ioan Talpes. Desi accidentul a fost unul fara urmari, cei doi politicieni au profitat de ocazie pentru a schimba cateva 'amabilita
Masina condusa de ministrul muncii, Paul Pacuraru, a fost implicata intr-un incident rutier usor cu masina senatorului Ioan Talpes. Desi accidentul a fost unul fara urmari, cei doi politicieni au profitat de ocazie pentru a schimba cateva 'amabilitati >>. Ambii conducatori auto erau cazati la Hotelul Aro, din Brasov unde avea loc intrunirea liderilor PNL, inaintea inceperii sesiunii parlamentare februarie - iunie. Fostul consilier prezidential venise in oras pentru a participa la o nunta. Parcarea de la Aro s-a dovedit a fi prea mica pentru limuzinele celor doi. Talpes a incercat sa intoarca autoturismul marca Volkswagen Touareg, insa nu a vazut ca in spatele sau se afla un Audi condus de ministrul Pacuraru, pe care l-a si lovit. Pacuraru a precizat ca masina sa a fost zgariata putin, in fata, de masina unui coleg senator. Talpes a recunoscut incidentul, dar a considerat ca, din punctul sau de vedere, nu s-a intamplat nimic grav. "A m vrut sa-l arunc in aer pe domnul Pacuraru. Haideti sa fim oameni seriosi!", a fost replica liderului UPSC. "Am venit aici (in parcarea Hotelului Aro Palace - n.r.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.