Principalul suspect al uciderii celor doi pensionari din localitatea timiseana Beregsau Mare, descoperiti fara suflare ieri dimineata, este un individ care, cu cativa ani in urma, a mai fost condamnat pentru o crima. Cosmin Silvius Negru, de 28 de a
Principalul suspect al uciderii celor doi pensionari din localitatea timiseana Beregsau Mare, descoperiti fara suflare ieri dimineata, este un individ care, cu cativa ani in urma, a mai fost condamnat pentru o crima. Cosmin Silvius Negru, de 28 de ani, care a lucrat ca zilier in gospodaria victimelor Vasile si Elvira Mihailovici, a mai ucis un om, in anul 1997, tot pentru bani, fapta pentru care a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Eliberat din Penitenciarul Timisoara in anul 2005, criminalul s-a intors in Beregsau Mare, prestand diverse munci in gospodariile satenilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.