Concert - Electronice romanesti in Studio Martin
Maine, “taticii” muzicii electronice de la noi isi lanseaza un nou album, intitulat “A fost odata...”, cu 15 piese electro & techno. Pe disc se regasesc hituri
Concert - Electronice romanesti in Studio Martin
Maine, “taticii” muzicii electronice de la noi isi lanseaza un nou album, intitulat “A fost odata...”, cu 15 piese electro & techno. Pe disc se regasesc hituri cunoscute, ca “Armada Verbala” sau “Watch Out!”, dar si noul single “A fost odata...”. Suie Paparude, adica Mihai “Michi” Campineanu, Mihai “Hauteculture” Dobre si Cezar “Junkyard” Stan­ciulescu raman fideli clubului Studio Martin, de care este strans legata atat istoria grupului, cat si ince­puturile muzicii drum & bass din Romania. Aici, cei trei sustin maine, de la ora 22:00, concertul de lansare a discului “A fost odata...”. PALM D'OR. Videoclipul piesei cu acelasi titlu a fost regizat de echipa de la Wearebasca Production, cei care au castigat Palm D'Or pentru “Moartea domnului Lazarescu”. Filmarile au durat o zi intreaga, s-au derulat in Club Suburbia, si pentru “figuratie” s-a recurs la peste o suta de... papusi si jucarii de cele mai diverse feluri. Pe langa hiturile mentionate inainte, pe album se regasesc “Ajutor” (o noua varianta a piesei din anul 2000), dar si un posibil viitor single, cu puternice influente rock, intitulat “Cu zambetul pe buze”. Pentru fanii inraiti ai genului, iata track list-ul noului album, produs de Cat Music: 1. “Rapsodie pentru LFO” (Low Frequency Oscillator), 2. “Raz­boinicul luminii”, 3. “Armada verbala”, 4. “Watch Out!”, 5. “A fost odata...”, 6. “Toate fetele”, 7. “Cu zam­betul pe buze”, 8. “Place Rogier”, 9. “Proverbe”, 10. “Tiganschi Romanschi”, 11. “Trei oameni”, 12. “La mare”, 13. “Run shot” (aveti sange), 14. “Ajutor” (autumn reconditioning), 15. “Este, ma!”


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.