Sindicatul european Metall (EMB) are in vedere actiuni de protest la nivel european, impotriva inchiderii fabricii Nokia de la Bochum, potrivit publicatiei Netzeitung. „Sindicatul european Metall (EMB) are in vedere actiuni de protest la nivel
Sindicatul european Metall (EMB) are in vedere actiuni de protest la nivel european, impotriva inchiderii fabricii Nokia de la Bochum, potrivit publicatiei Netzeitung. „Sindicatul european Metall (EMB) are in vedere actiuni de protest la nivel european. Miercuri se vor intalni la Bruxelles sindicatele europene care au in componenta angajati Nokia, pentru a se consulta in legatura cu o serie de actiuni unitare in mai multe tari europene“, a declarat ieri secretarul general al EMB, Peter Scherrer. „Este greu sa organizam greve in toata Europa, dar vorbim despre greve punctuale. Scopul nostru este sa convingem Nokia sa nu mai ia in considerare inchiderea uzinei de la Bochum si sa se gandeasca serios la solutii alternative“, a mai spus Scherrer.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.