Delegatia Romaniei ar putea obtine 13-16 medalii la JO 2008, conform obiectivelor stabilite de federatii in contractul cu COSR, cei mai optimisti fiind reprezentantii FR Lupte si FR Canotaj, singurii care amintesc de posibile titluri olimpice. Alte f
Delegatia Romaniei ar putea obtine 13-16 medalii la JO 2008, conform obiectivelor stabilite de federatii in contractul cu COSR, cei mai optimisti fiind reprezentantii FR Lupte si FR Canotaj, singurii care amintesc de posibile titluri olimpice. Alte federatii nationale cu traditie in obtinerea aurului olimpic, cum ar fi cele de gimnastica, kaiac-canoe, natatie, atletism, tir sau scrima au preferat sa ramana rezervate in declaratii, dar si-au trecut ca obiective cel putin una-doua medalii. "Trebuie sa ne raportam la realitate si la forta competitiei. Realitatea din sportul romanesc este ca suntem intr-un moment nu neaparat de criza, ci de evaluare, de reasezare a federatiilor. Personal, cred ca vom lua 14 medalii, ceea ce n-ar fi deloc putin", a declarat secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, adaugand ca toate tarile se vor confrunta cu o scadere a numarului de medalii in favoarea statelor asiatice, fiind de parere ca la JO 2008 va fi "un razboi intercontinental". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.