Dintre cei 1.243 de angajati ai MIRA cercetati in anul 2007, aproape 170 au fost invinuiti pentru fapte de coruptie. Totodata, potrivit bilantului activitatii Directiei Generale Anticoruptie, s-a inregistrat o singura condamnare definitiva si irevoc
Dintre cei 1.243 de angajati ai MIRA cercetati in anul 2007, aproape 170 au fost invinuiti pentru fapte de coruptie. Totodata, potrivit bilantului activitatii Directiei Generale Anticoruptie, s-a inregistrat o singura condamnare definitiva si irevocabila a unui ofiter de politie. „In cursul anului 2007, s-a inregistrat o condamnare definitiva si irevocabila a unui ofiter de politie, iar in alte 26 de dosare instantele au pronuntat hotarari pentru fapte de coruptie. In perioada analizata, dintre cele 446 de persoane invinuite, 200 provin din cadrul ministerului, 54 avand functii de conducere si 146 functii de executie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.