Sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost evacuat, ieri, in jurul orei 13.00, iar activitatea instantei supreme a fost suspendata timp de o ora, dupa ce la numarul Serviciului de Urgenta 112 a fost primita o alerta cu bomba. Dupa o ora de v
Sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost evacuat, ieri, in jurul orei 13.00, iar activitatea instantei supreme a fost suspendata timp de o ora, dupa ce la numarul Serviciului de Urgenta 112 a fost primita o alerta cu bomba. Dupa o ora de verificari, echipa Serviciului de Interventie Actiuni Speciale (SIAS) a stabilit ca alarma a fost falsa, iar Curtea Suprema si-a reluat activitatea. Comisarul de politie Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca sesizarea a fost facuta de o femeie, de la un telefon public din Bucuresti, la ora 12.45.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.